petek, februar 17, 2006

Pohištvo je na mestu

[13.2.2006]

Pred dvema dnevoma sva z Urško dobila pohištvo za v dnevno sobo, ki sva ga naročila, da pridobiva nekaj dodatnega odlagalnega prostora in razbremeniva nekatere že prenatrpane omare. Navsezadnje bomo potrebovali tudi previjalno mizo s predali za shranjevanje baby kozmetike in potrošnega materiala. In tudi ta že stoji.
In kaj je najbolj zanimivo? Tako hitro, kot je pohištvo bilo nared za polnjenje polic, tako hitro sva ugotovila, da imava vse preveč stvari, ki jih sploh ne potrebujeva. Ogromno nekih papirjev, CD plošč z računalniškimi vsebinami, ki že dolgo niso aktualne, polno neke embalaže, škatl, .. Včeraj sva napolnila vse zabojnike za smeti, ki stojijo pred blokom. Smeti pa odvažajo menda šele jutri.. Uff bodo stranke zadovoljne, ko ne bodo morale svoje smeti odlagati ob zabojnike... Sorry.
Rešiti se je bilo treba še nekaterih težav s kablovjem. Sedaj je v dnevni sobi kanal v katerem tečejo kabli za TV, radio, internet. Olajšanje, ko se ti več ne zatika copat ob vso to navlako na tleh. Tudi pri računalniku so sedaj kabli malo lepše pošlihtani. Urška je rekla "luksuz", saj se sedaj pod pisalno mizo prah lahko lepo posesa.
Danes po službi pa še montiranje slike nad regal in sortiranje vijakov, žrebljev, matic, podložk, itd. iz ene plastične vrečke, kjer si šrauf iskal tako kot sem včasih iskal ustrezni element med gradnjo z lego kockami. Sedaj so vijaki lepo razvrščeni in spakirani v vrečke, vrečke pa v škatlo za orodje.
Čaka nas še nadaljnje sortiranje navlake in pospravljanje v elemente oz. arhiviranje v škatle, te pa v klet.

Danes mi je na misel prišel en zanimiv slogan, pa ga bom kar zapisal, da ga ne pozabim:

"Večino svojega prostega časa preživim v službi"

Lahko noč!

1 komentar:

Matija pravi ...

Citat je svetoven. Sem si ga shranil. THX.